Мик Джагър виновен за отпадането на Бразилия?

Вместо да обвинят играчите от националния си отбор по футбол или пък техния треньор, бразилците хвърлиха вината за отпадането си от Световното първенство по футбол в ЮАР и загубата си от Германия върху британския рок музикант Мик Джагър. Брази

2010-07-04 16:42:01
Мик Джагър виновен за отпадането на Бразилия?
Вместо да обвинят играчите от националния си отбор по футбол или пък техния треньор, бразилците хвърлиха вината за отпадането си от Световното първенство по футбол в ЮАР и загубата си от Германия върху британския рок музикант Мик Джагър.

Бразилските медии отбелязаха, че изпълнителят е подкрепял все отбори, които отпадат от Мондиала. Той е подкрепил САЩ и Англия, които бяха отстранени съответно от Гана и Германия на осминафиналите.

Рок музикантът беше забелязан и преди два дни в бразилската агитка на мача на Бразилия срещу Холандия, когато южноамериканският отбор беше отстранен.

След като и трите отбора, подкрепяни от Джагър, отпаднаха от Мондиала, медиите в Бразилия се питат: „Кой ще е следващият национален тим, който ще бъде застигнат от проклятието на рок музиканта?”
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия